Ideaal betalen via internet, iDeal van de Nederlandse banken

iDeal is volgens banken ideaal betalen. Wat is de psychologie ideaal betalen?

  
 


In 2006 is de nieuwe manier om via internet te betalen 'iDeal'. Dit banksysteem won al gelijk twee innovatieprijzen. De klant heeft een internet­bankrekening nodig. De meeste klanten hebben die al jaren.De internetwinkel heeft op zijn site iets nodig dat leidt naar de internetbankrekening. Dat iets kan zijn een knop, een link, een icon of wat dan ook. Ook deze mogelijkheden bestaan al jaren. betaalautomaat van de toekomst Als je wilt helpt de betaal­automaat je financiën op orde te houden.

iDeal voor internetbetalen

Het grootste probleem van verkopen via internet was, dat de leverancier zeker moest weten dat er nu betaald is en dat hij dus kan leveren. Bij giro-overschrijvingen, acceptgirokaarten en internetbetalingen zonder directe koppeling met een bestelling, kon dat met de bankcomputers in 2006 en ook nog in 2016 gemakkelijk een week duren. Er is dan kans dat de koper zegt: Laat maar zitten. iDeal is dus ideaal omdat de doorlooptijd van een week verkort wordt tot een muisklik.
Naar top.

iDeal voor internetbetalen

Elders in de samenleving is het nu wat korter dan de week die de betaalsector nodig heeft. Bij Albert Heijn is het niet de gewoonte melk na de uiterste verkoopdatum nog een week in de vakken te houden. Ook komt het zelden voor dat een hogesnelheidstrein een week te laat is. Een Boeing 747 wacht geen week met het uitvoeren van een opdracht van zijn piloot. Een pak melk, een hogesnelheidstrein en een Boeing 747 zijn moeilijker te verplaatsen dan een digitaal tientje. Die laatste reist het snelst, met de snelheid van het licht maar komt toch het laatst aan. Zelfs het verplaatsen van een tientje van je eigen rekening naar een andere rekening rekening van jezelf bij dezelfde bank heeft lange tijd nog dagen nodig gehad.
Naar top.

In de toekomst nu betalen

Hoe het betalen in de verre toekomst allemaal precies verloopt weet in de toekomst niemand meer. Alleen wat technici, politici en juristen weten precies hoe geldstromen lopen en hoe dat verkeer geregeld is. Bij een grote aankoop hoef je dus geen grof geschatte saldo's meer op te tellen en af te trekken. Je hoeft ook geen schatting meer te maken van de huidige waarde van je huis en de zekerheid van je inkomen. Computers houden dat per seconde bij.

Echt nieuw is dat iedereen in de toekomst wel precies weet wat hij kan betalen. Bij de aanschaf een auto op afbetaling zegt de pinautomaat na invoeren van de pincode: OK, die auto kan je kopen maar dan wel andere uitgaven vanaf nu 10% verlagen. Akkoord? Kom je met akkoord onder een minimum dan krijg je bezoek van iemand aan wie je uit moet leggen hoe je dat allemaal denkt te gaan betalen.
Naar top.

Toekomst en psychologie


toekomst visuele auditieve tactiele communicatie sociale media ringtones trillen

openbaar vervoer betalen ovchikpkaart toekomst infographics

leren onderwijzen opleiden handelingen verkorten instampen memoriseren

public transport dynamic indicators history future

leren verkeersborden toekomst rijexamen psychologie

leren verkeersborden toekomst rijexamen psychologie

leren verkeersborden toekomst rijexamen psychologie

eurocheque betalen

geld

parkeren betalen elektronisch toekomst parkeerautomaat

rente sparen toekomst

internet elektronisch stemmen voor verkiezingen

mini touch screen treinkaart verkoop automaat NS

GUI and webopenbaar vervoer betalen ovchikpkaart toekomst infographics

GUI and webhomepage startpageweb map structuur

Leren rekenentoekomst onderwijs leren lezen rekenen supermarkt

Psychologietoekomst van de toegepaste cognitievecognitief denkpsychologie

Psychologie denkentoegepaste cognitief denkpsychologie

Psychologie denkenhoe denken mensen emotie toekomst psychologie

Psychologie leren verkortenleren verkeersborden rijexamen toekomst

Public infoleren verkeersborden toekomst rijexamen psychologie

Public info public transportpublic transport dynamic indicators history future

Public info public transportpublic transport dynamic indicators history future

Public info road trafficleren verkeersborden toekomst rijexamen psychologie

Toekomsthandheld gsm smartphone

Toekomsttom tom navigatie auto toekomst

Toekomstkilometerteller toekomst zelfrijdende auto snelheid beheersing

Toekomst

Toekomsthome page

Toekomstwerkgeheugen ouderen stm

Toekomstinternet elektronisch stemmen voor verkiezingen

Toekomst

Toekomst

Toekomstvroeger geen RSI in de typekamer

Toekomstbank papieren dagafschrift

Toekomsttoekomst voorspellen goeroes

Toekomst geldFrom buttons for fingers towards graphics for brains, past and future of ticket vending machines

Toekomst geldeurocheque betalen

Toekomst geld

Toekomst geldpinnen betalen elektronisch pinpas toekomst

Toekomst geld

Toekomst geldparkeren betalen elektronisch toekomst parkeerautomaat road traffic

Toekomst geldrente sparen toekomst

Toekomst geldpinnen betalen elektronisch pinpas toekomst

Toekomst onderwijsrekenen basisschool nieuwe intelligentie algoritme

Toekomst onderwijsleren lezen in de supermarkt

Toekomst psychologie

Toekomst psychologieleren lezen in de supermarkt

Toekomst psychologie
Naar top.

Behalve toekomst en psychologie ook psychologie voor:

ICTx Invoer Morsesleutel Toekomst        multidimensionaal graphic   Public design NS treinkaart automaat b100 betalen openbaar vervoer NS treinkaart automaat b8060 betalen openbaar vervoer  IMO international maritime organisation muster station sign plattegrond IKEA water vaar verkeersbord maximaal hoogte water vaar verkeersbord maximaal drie dik aanleggen water vaar verkeersbord maximale doorvaart hoogte 3 meter experimenteel vertrektijden bord openbaar vervoer structuur openbare ruimten experimenteel vertrektijden bord openbaar vervoer atb etcs snelheidsbeheersing aandacht trekken water vaar verkeersbord verboden aanleggen water vaar verkeersbord maximale hoogte water vaar verkeersbord verboden 3 dik aanleggen met meer schepen trein vertrektijd perron NS CTA OV openbaar vervoer betalen ov-chipkaart toekomst grafische bestemmingen lijst metro ondergrondse lijn  structuur hoefijzer winkelcentrum Icon/sign design  3-d, perspectief,drie-dimensionaal verkeersbord toekomst parkeerverbod verkeersbord toekomst verboden inhalen verkeersbord toekomst maximum snelheid bepaalde Psychologiehelderheid voor betrouwbaarheid hersenen limgisch systeem en cortex aandacht trekken en aandacht sturen gebruik van de kleuren rood oranje en geel gevoeligheid van het oog voor kleuren humunculus mensmetafoor een mens in de zaadcel Toekomst volgens psychologie

          Leren rekenen

leren rekenen basisschool MAB rekenblokken toekomst onderwijs leren lezen leren rekenen supermarkt leren rekenen basisschool tellen op de vingers aftellen leren rekenen vleksom puntsom rekenonderwijs basisschool tientallig stelsel tellen op de vingers rekenonderwijs basisschool computer diagnostiek remedial teaching graphics for quantitative data next generation Hogesnelheidstrein (ERMTS)

  ERMTS hoge snelheidstrein hsl ATB experimenteel interface voor machinist ERMTS high speed train control driver mmi ERMTS hoge snelheidstrein hsl ATB experimenteel interface voor achinist ERMTS hoge snelheidstrein hsl ATB experimenteel interface voor achinist Wetenschappelijke verantwoording

 

Naar top.Contact


+31 (653) 739 750
Parkstraat 19
3581 PB Utrecht
Nederland

leonardverhoef@gmail.com
Kamer van koophandelnummer: 39057871, Utrecht.
Naar top.
toekomst